Citiraj:
Autor trouble
Neću njemu odgovarat jer je troll.... nego samo bih htio jedan od mnogo primjera kad sam se osobno išao smrzavat,kao i ostalih 35-40 somova ljudi
infrastruktura nije smetala tu..šta nas je neko tolko razmazio u ovih 8 godina? Majkemi razmišljam malo di ovo ide sve,došao sam na zaključak da nam treba novi rat,da se očiste ovakvi whineri i sl profiteri(u minskom polju ako se mene pita) i lažni liberale,te da očvrsnemo ko nacija kao što smo bili 1995.-2005. kad su baklje bile poželjne a kad su se protivnicima,kako igračima i navijačima,punile gaće pri dolasku na Maksimir.
Nažalost,nismo usamljen slučaj,uskoro ni na Bernabeu neš moć navijat kontra Barce ....žele nas svom silom pretvorit u glupe amere,kojima je glavni cilj dolaska na utakmicu: odlazak u neki od 100 fast foodova u dvorani na poluvremenu. Očigledno da je sad cilj da budemo predmet sprdne a Maminjo da ima svoju samoposlugu očišćenu od bilokakvog oblika otpora. Makar to značilo i soma ljudi na derbiju HNL-a.
|
Mene to malo podsjeća na doživljaj na utakmicama na otoku. K'o da si došao u knjižnicu, ustaneš i želiš započeti nekakvo navijanje i eto zaštitara da te ušutka
Zato u pamćenju ipak ostaju atmosfere u Dortmundu, Frankfurtu, Kölnu, Gladbachu, zapravo bilo koji stadion u Njemačkoj.
Jeftine ulaznice i zakon atmosfera na stadionu, bolje neide
Citiraj:
Autor esc
i? svaka čast tebi ali nevidim poantu
ako ništa mamić barem ne radi za državu ko 2/3 hrvatske,dobro dobiva neku lovu od grada ali to sigurno vraća kroz poreze itd.,nebi oni ništa davali da nemaju koristi
|
Poanta je da si mašio ceo fudbal.
Na utakmice se neide zbog infrastrukture.
I druga stvar, to što jedan čovjek sam kontrolira cijelokupni hrvatski nogomet je tebi normalna stvar, a to nije normalno.
Puno stvari ne valja u 'rvatistanskom nogometu, od lige do reprezentacije.
Ti to očito ne želiš uvidjeti. Zato i postoji ona dobra stara - ignorance is bliss