View Single Post
Staro 08.12.2014., 15:55   #132
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Neću njemu odgovarat jer je troll.... nego samo bih htio jedan od mnogo primjera kad sam se osobno išao smrzavat,kao i ostalih 35-40 somova ljudi

infrastruktura nije smetala tu..šta nas je neko tolko razmazio u ovih 8 godina? Majkemi razmišljam malo di ovo ide sve,došao sam na zaključak da nam treba novi rat,da se očiste ovakvi whineri i sl profiteri(u minskom polju ako se mene pita) i lažni liberale,te da očvrsnemo ko nacija kao što smo bili 1995.-2005. kad su baklje bile poželjne a kad su se protivnicima,kako igračima i navijačima,punile gaće pri dolasku na Maksimir.

Nažalost,nismo usamljen slučaj,uskoro ni na Bernabeu neš moć navijat kontra Barce ....žele nas svom silom pretvorit u glupe amere,kojima je glavni cilj dolaska na utakmicu: odlazak u neki od 100 fast foodova u dvorani na poluvremenu. Očigledno da je sad cilj da budemo predmet sprdne a Maminjo da ima svoju samoposlugu očišćenu od bilokakvog oblika otpora. Makar to značilo i soma ljudi na derbiju HNL-a.

Mene to malo podsjeća na doživljaj na utakmicama na otoku. K'o da si došao u knjižnicu, ustaneš i želiš započeti nekakvo navijanje i eto zaštitara da te ušutka

Zato u pamćenju ipak ostaju atmosfere u Dortmundu, Frankfurtu, Kölnu, Gladbachu, zapravo bilo koji stadion u Njemačkoj.
Jeftine ulaznice i zakon atmosfera na stadionu, bolje neide

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
i? svaka čast tebi ali nevidim poantu
ako ništa mamić barem ne radi za državu ko 2/3 hrvatske,dobro dobiva neku lovu od grada ali to sigurno vraća kroz poreze itd.,nebi oni ništa davali da nemaju koristi
Poanta je da si mašio ceo fudbal.
Na utakmice se neide zbog infrastrukture.

I druga stvar, to što jedan čovjek sam kontrolira cijelokupni hrvatski nogomet je tebi normalna stvar, a to nije normalno.

Puno stvari ne valja u 'rvatistanskom nogometu, od lige do reprezentacije.
Ti to očito ne želiš uvidjeti. Zato i postoji ona dobra stara - ignorance is bliss

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline