View Single Post
Staro 08.12.2014., 12:57   #124
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ti si prava klasa - optimist,ti stvarno vjeruješ u poštenje u našoj ligi?

Dinamo je jad i bijeda,pogotovo nogometno,dečki neznaju sastavit 3 dodavanja,gdje god odu i s kim god igraju se osramote.

Rijeka tuče feyenoord 3:1,Sevillju 2:1 do 90. minute,standard liege 2:0,a ovo što su izgubili bili su bolji i zasluzili barem bod.

Niti jednom nisu deklasirani!

I onda ti meni pričaš da kad dinamo dobije - mamić platio,pa naravno!

Mamiću se "trese" klupa,mediji se ismijavaju nad klubom,naravno da istra NIJE SMJELA pobjediti Dinama,čak i da mogu,naravno da su kupili mir i malo euforije,naravno da su kupili tekmu protiv Rijeke.

Rijeka je dobila 7 igrača od Dinama,pa šta misliš da je sve to za niš? Pa moraš biti teški retard da ti tu ništa ne smrdi!

Dobila je pod određenim uvjetima - Dinamu prvo mjesto,Rijeci kup i drugi mjesto.Samo da se Hajduka dodatno ponizi,jer se ne podnose.

EUROPA je mjerilo,te tekme su mjerilo sposobnosti i kvalitete,ne može me nitko uvjerit da Rijeka nije u stanju napucat Dinama 3:0.

Rijeka je igrala pasivno,bez puno trke i s prepuno grešaka,a što je Krama promašio neću uopće komentirat...

Ne vjerujem u poštenje i vjerujem u pravila igre,a pravila igre postavlja gospodar Zdravko Mamić.

...pitanje je samo kad će ovog uhitit,nadam se uskoro jer se lagano obruč steže...
nepratim skoro više ništa sport ali se rijeka vjerojatno potrošila,nisu igrali prije europu
nemože mamić tu ništa naštelavat niti ima neke potrebe,ima najbolju omladinsku školu i klub mu je konstantno najbolji...dinamo igra predobro s obzirom na sve napade....kad bi imao podršku normalnih navijača igra bi bila sigurno bolja
esc je offline