Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Svi su free expali taj tenk,barem ovi freakovi koji lupaju silnu lovu a.k.a super unicumi itd... a meni je to bio jedan od najboljih tenkova,kakav mi je gušt bio s njim igrat...sad mi dođe da ga opet kupim jer mislim da ga nisam uspio ace-at...prilično je teško,malo granata - ace je čisti RNG ilitiga sreća,netko pogodi sve što gađa i pobere ace s 7000 damage-a...a meni je uvijek falio taj 1 šut,znao sam imat toliko meta za gađat al jednostavno to šta kažeš,promaši,ostaneš bez granata i adio.
EPIC hull down,odličan pen a damage da ne spominjem...
Taman nakon što sam istražio zadnji top nisam se stigao ni izguštat pošteno...odigrao samo 42 borbe uz WR 74% 
|
Razvaljuje. Depresija je ajme, obozavan slope. Jucer san umeo Obj 704 na Proorovki. Prvo me RNG spasio (Obj -849

) i nakon toga san mu uvalio 2 granate. E sad zanimljivi dio, IS i Obj idu na mene, na slopu me fali a ja bouncam, i sad me ide rammat, ja vjesto udarim rikverc>prva kombinacija, blokiram ga i ubijem ISa, Objekt je moran dobit butt sex
Inače odličan je za napadat iza svih uzvisina, a alphu necu spominjat. Malo san igra rujane ali me posjeca na njih, ne precizan i velik DMG. Ejsan je to je primarno, a free EXP nista, to cuvam za Centuriona 7/1.
BTW evo jedan njemački rus.