View Single Post
Staro 08.12.2014., 12:31   #7687
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Hull down pa neka guraju. Iskreno ne volin previše gurat s TDom di bi me mogli flankat. Guram npr ako san u Ruinbergu (nema puno opcija za flank), Himmelsdorfu i sl.

@AMDejac kako samo 2k za JT? To je efektivno 4shella

BTW St Emil, defendali smo i ostanem bez granata (-2HE), 4000 dmg. Definitivno mu triba koja vise, jer nema prevelik pen (to nije problem toliki) ali ga jebe preciznost pa na 300m cesto pogodi nista

Ali zato je poprilican padder. 1100 expected a to san 2shella dobijes uz jaci RNG
Svi su free expali taj tenk,barem ovi freakovi koji lupaju silnu lovu a.k.a super unicumi itd... a meni je to bio jedan od najboljih tenkova,kakav mi je gušt bio s njim igrat...sad mi dođe da ga opet kupim jer mislim da ga nisam uspio ace-at...prilično je teško,malo granata - ace je čisti RNG ilitiga sreća,netko pogodi sve što gađa i pobere ace s 7000 damage-a...a meni je uvijek falio taj 1 šut,znao sam imat toliko meta za gađat al jednostavno to šta kažeš,promaši,ostaneš bez granata i adio.

EPIC hull down,odličan pen a damage da ne spominjem...

Taman nakon što sam istražio zadnji top nisam se stigao ni izguštat pošteno...odigrao samo 42 borbe uz WR 74%