Sniper wolf pa dobro ti covjek kaze... Nemoj srati po sebi... Jer kao sto vidimo iz tvoga siga imas trenutacno najisplatljivije/najbolje komponente koje su te stigle tako da svojom izjavom direktno vrijedjas sebe....
Evo ja bi rekao par stvari na temu. Prvo kupio sma novi komp :d je da nije jos u sigu ali trebam grafu i napajanje novo pa nisam stavljao. Uglavnom mogu reci da je skok sa athlona 2600+ na venica 3000+ za mene JAKO velik tj oko 30% po slobodnoj procjeni. Tako da se meni to isplati.
Nadalje zasto se vise nitko neuzbudjuje, mozda zato sto je prije trebalo 2 god da se izda procesor koji je 50% jaci od prosloga a tvrtke koje su izdavale software nisu htjele gubiti kupce pa su to ljepo upakirale da su mogli i oni sa starim procesorima i ostalim djelovima vrtjet to.
Da se razumijemo TI za posao bilo kakav uredski posao na kompu netrebas komp jaci od 1ghz 512 rama random grafa. Ono sto potice napredak su igre i zabava. Nikada nisam vidio da covjek spremnije daje love nego za uzitak. Zalosno ali eto patimo na luksuz
Malo sam se previse raspisao uzimte jos jednu stvar u obzir venice 3000+ kosta isto kod nas kao i u americi sa time da su u americi place 5-6 puta vece nego nase.