07.12.2014., 18:55
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Autor Thermaltake
Imao sam i ja nekih sitnijih problemčića tako na početku, al kad uštimaju sve bit će sve 5 nadam se. Moraš računat na to da optika ima puno više parametara od adsl-a te da ima puno više uštimavanja da to sve radi kako treba.
Naravno da sam pitao odmah čim mi je stavio čovjek sam zavrtio speedtest i rekao mi je da ovaj eltek nema gigabitni sfp da ima samo genexis te da na njemu mogu imat punih 100 šta nije istina jer kao šta vidim ni ostali ovdje koji imaju genexis nemaju punih 100. Ali kad zamjene na elteku gigabitne sfp-ove(šta sam dobio informaciju da ih nije briga za to te da ih neće mjenjat nego će naručit nove routere Siemens) da ću onda imat navodno svih 100. Tad kad su mi stavili router su rekli ih dobit za koji tjedan pa su me naknadno zvali da neznaju kad će ih dobit da su ih "naručili" al ne znaju oće to bit za mjesec šest osam...uglavnom preveslali me jel i ponudili mi u zamjenu genexis-a da mi stave, a da mi eltek bude kao wifi ripiter, a to naravno nisam pristao jer šta će mi dva routera jedva sam jednog ovog ubuksao tu negdje, a solo genexis ima loš wifi u usporedbi sa ovim eltekom pa sam ostavio ovako kako je plus manji je eltek puno pa ga nije grdno za vidit ko genexisa, a da ne govorim oba dva da imam. Baš me me zanima šta bi tebi rekli da ih pitaš, pa ajde ako ti nije problem kad te kontaktiraju za ovo šta si prijavio ih pitaj zašto nemaš kao šta reklamiraju tih zajamčenih 100 nego 96/96 da vidimo šta će tebi smuljat.
|
OK pitam ih. Hvala na informacijama.
|