View Single Post
Staro 07.12.2014., 12:02   #78
Full Throttle
Premium
Moj komp

Full Throttle's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Baš to. Jučer igram i gledam replay od klizećeg starta. Savršen klizeći sa desne strane, čisto na loptu koja se odbija od mene, al se napadač sapleo po meni i opa, prekršaj i žuti karton.
Da ne govorim da mi se dogodi da oduzmem napadaču loptu, napadač pada, lopta je nekih metar-dva od mojeg igrača, napadač se diže i uzima loptu jer moj igrač zbog nečeg nemože do lopte. O da, guštam kolko je realno, nema šta.

Mislim da nema više smisla igrati protiv kompa, jedino protiv ljudi.

@uploader
post ti nema veze sa ničim. ja isto radije igram pes nego fifu, jer mi fifa nema taj filing ko pes. dal je to možda zbog naučenosti ili nečeg drugog, nemam pojma. al unatoč tome mogu jasno vidit da fifa nema tolko sranja i nebuloza kolko ima pes, ne izaziva tolko frustracije. kakav je pes 15 na ps4 protiv kompa nemam pojma, ja pričam za pc.
za licence mi je apsolutno svejedno dal ih neko naknadno radi ili su po defoltu unutra.
Stvar je u tome da konami svake godine bere masne pare za proizvod za koji u najboljem slučaju neke stvari popravi a neke s*ebe. i kad smo već na licencama očito je da konami nemora uložiti u igru kolko uloži EA, al velim to mi uopće nije bitno.
i pitaj si malo ljude za njihovo mišljenje u vezi online igranja. znači, u 2014. godini imamo igru koja dolazi sa online mogučnošću igranja, al je većini ljudi neigrivo zbog laga. šta reć?
jednostavno ne toleriram poluproizvode makar bili zlatni.

P.S. godine možeš bez problema vidjeti na profilu
Full Throttle je offline   Reply With Quote