Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.12.2014., 02:41   #8194
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Dakle, sad će uvesti ancient legove. Ne vidim razlog za to osim činjenice da developeri ne mogu ništa novo uvesti u igru da privuku ljude da i dalje nastave igrati. Ovaj način "osvježavanja" igre radi suprotno od onog što su više puta plavci na blizz forumu napisali da ne žele da igra postane: monotona i nenagrađujuća.

Baš je lijepo znati da će se svaki item dosad, koje smo skupljali mjesecima, moći jednostavno izbrisati iz postojanja kad postoje ancient legovi koji imaju 10% veći stat po defaultu.Da ne spominjem da će padati 10 puta rjeđe od normalnih legova. Pa ti onda dobij ekvivalente sadašnjih trifecta itema.

Kad će htjet idući puta unijeti novi sadržaj u igru povećat će dodatnih 10%. I tako u krug dok mi crit brojevi neće stati više unutar ekrana...

Sezone su bile fin način donošenja onog osjećaja friškog igranja, pogotovo kad nađeš ljude za party pa ih skupa tanjurate™ (potemkin )

Meni infinite grindanje odgovara, ali ipak prema nekom konačnom cilju. Ovako me blizzard već drugi put nakon izlaska ekspanzije naguzio što se end game itema tiče, prvo s legendary gemovima, a sad i sa ancient legovima.

Dok su leg gemovi ipak neki novitet u igri, ovi ancient legovi su samo odraz gluposti i bezidejnosti koja vlada u D3 dev timu.

--

anyhow, dok mi se još da igrati, pokušavam što dalje dogurati s barbom. Zasad na sezoni solo idem na 33-34.

Isprobavam različite buildove, a zasad mi se najboljim čini Physical leapquake+ww combo, sa heart slaughter polearmom.

Cold leapquake+ss sa fury of the vanished peak nije ni blizu jak koliko gornja kombinacija, a freeze od EQ je goli qrac protiv rare champova i guardiana.

Još uvijek ganjam rimeheart, wrath of the bone king2 i furnace, nikak da padnu . Srećom, onima kojima su i pali mogu ih fino bacit u smeće jer ancient legovi.

Raekora neću igrat, bar ne zasad, nema mi onog fun dijela u guranju monstera kroz cijeli level. Al čekam vile ward da padnu pa će se i to probat