View Single Post
Staro 06.12.2014., 15:45   #7105
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Najrealnije boje u slikama po danu mi je davao G2. Sad imam S5,slika je bolja po noci ali po danu mi jos uvijek realnije slike davao G2.S5 ostrije,ali g2 realnije boje.Po noći bez blica G2 je davao žućkaste slike,bez veze. Z1 sam imao tjedan dana, ne mogu progutat oblik cokolade,dva prsta praznog postora ispod ekrana i njegov software pogotovo znajuci da radi lošije slike od drugog proizvodjaca s istim senzorom. Z sam imao 2 dana ravno, meni osobno nije sjeo zbog istog razloga kao i Z1 ali to je subjektivan dojam. Z3 izgled je dosta ljepši ali opet taj cisti pravokutnik i dva prsta praznog prostora ispod ekrana. Ajde,prst i po
Na G2 me nervirali soft dugmići koji su me izbacivali na desktop prilikom tipkanja.
Što se M8 tiče,stvarno lijep mobitel,premium mob. Ali onaj donji dio,pa jbt 30% telefona je prazno. Od donjeg ruba do ekrana je užasan luft,imaš feeling da je ekran 4". Što se mana tiče,kamera nije upgradeana sa M7 niti malo. Možda onaj purple bug je smanjen. Ali je fokus i slikanje dosta brže,možda zbog dodatne kamere/senzora. Slike su kao na G2,dosta realne boje ali navečer puno bolje. Za sada mi je S5 zlatna sredina. Baterija odlična,kamera radi dobro i po danu i po noći,nema mi soft dugmiće koji me bacaju na desktop. Mana je istrošen i jeftin izgled i taj TW se počne gušiti nakon nekog vremena korištenja pa neke aplikacije počinju kasniti prilikom otvaranja.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 06.12.2014. u 15:50.
spawn je offline