Citiraj:
Autor Drug Brko
Neznam kako vama, ali meni iPhone 6 djeluje jako krhko zbog svoje male debljine i onaj aluminij na leđima mi ne djeluje nešto premium.
A i nekako mi je čudan za upravljanje, trebalo bi mi par dana privikavanja. I ove zaobljene stranice mi se ne sviđaju. 4 i 5 su majka naspram ovog.
Iako da, kamera je nenadjebiva. Mislim da su slike bolje nego na nekim digitalcima do 600 kn  ekran i boje su super.
Inače, format mi se sviđa. Taman je, ni prevelik ni premali.
Kad za 2 godine bude soma i pol ko sad petica, možda ga uzmem
Ispupčenu kameru nemoram spominjat jer bi u mom slučaju bio u nekoj tpu maski da se ne skliže 
|
I meni djeluje krhko, no nije. Odlican je po tom pitanju. Stvar navike na nesto jos tanje, imao sam isti efekt i sa iPhone 5. Zato ti i HTC djeluje bolje, jer imas nesto tezine u ruci, pa djeluje cvrsce.
Meni se pak zaobljene stranice poprilicno svidjaju, jer krutost i cisti kvadrat iP5/s mi ne lezi u ruci. Ni malo.
Najbolji uvjerljivo po tom pitanju mi je G3. Savrseno mi prijanja uz ruku. Najlosiji iP5/s i Samsung S5
Citiraj:
Autor zvonac
Vi koji imate ip6, predpostavljam da je baterija bolja neg na ip5s?
A kolko vidim i na polju fotomogućnosti je dost napredovala..
Nego, gpu od ip6 jel može parirat adrenu 330 il je jači?
|
Nije u pitanju samo GPU, vec i Metal kojeg je apple predstavio sa iOS8. Mogucnosti (posebno za jace developerske timove) su ogromne, Android po tom pitanju jos dugo nece moci doci ni blizu iOS-u. Sad je samo pitanje koliko ce taj famozni Metal biti iskoristen.