Citiraj:
Autor Ziiky
Dok' mi mjenja terapiju pa me puca promjena raspolozenja, a ti si se pokazao kao idealan za isprazniti se  nesmijes zamjeriti jer znam da znas kako je to !!!
Bio sam napisao litaniju od posta, gdje te proklinjem jer sam zbog tebe izgubio pola dana sjedeci pored kompa i lurkajuci rjesenja, ali odlucih ga obrisati, nemam pojma zasto 
|
Ja sam prije pola godine na forumu kuckao za vrijeme kad je bilo bolje da buljim u fontanu na rivi I sve je prošlo ok. Zato , don't sweat it , svi smo ovde domači.
Citiraj:
Autor Ziiky
U kratkim crtama ...
Treba pokusati forsirati xbmc u custom rezoluciju 1920x800 i vidjeti kako ce se izbornici ponasati i sto ce se izroditi.
Trebali bi se "unormaliti" jer gui se veze iskljucivo na predefiniranu rezoluciju, a samim time i video slika ce se rasiriti u zadane gabarite formata 2,40:1.
|
Kao što rekoh , več sam se igrao s rezolucijom i nešto tu nije štimalo.
Trebao bi provjeriti u čemu je bila stvar. Znam da sam rekao to napraviti u utorak ali to je bio čoko utorak koji nije dobro prošao pa mi se nije dalo po tome petljati... a sljedeči dan sam skinuo PJ da napravim drugačiji mount.
Inače ,koristim 'konfluence' te 'fanart' ili ponekad 'poster wrap' sistem tako da sam 99% siguran da to nije izgledalo normalno. Ili to ili same XBMC grafike / meniji / interfejs kao tipke i sl.
Provjerim sve to sutra.
Citiraj:
Autor fre@k
Jel nemozes nastimat rezoluciju na extended monitoru (u ovom slucaju projektoru), xbmc prebacis na tu postelanu rezoluciju, i nakon toga u samom xbmc-u zumiras sliku ??
|
Problem je izgled XBMCa a ne film
Citiraj:
Autor fre@k
kako god da okrenes negdje ces izgubit nesto malo slike. No mozda nisam dobro skuzio.
|
Slika se jedino gubi kad na 2.40 rezoluciji želiš gledati 2.35 film bez skaliranja....(gubi se nekih 2% slike) ili kad na 2.35 rezoluciji želiš gledati 2.40 film te želiš popuniti ekran. No ovo drugo traži XBMC skaliranje kao i gledanje cijele slike u prvom slučaju tako da je 2.35:1 rezolucija najpametnija....bar meni.