Citiraj:
Autor explorer 4
Iskreno ne znam, ali uspoređivao sam jedan do drugog istu sliku, ali sa svim tim stvarima isključenim. Rezultat je opet ovakav. Ne znam zašto su to napravili, ali zasigurno nije dobro. Jbg. masa se pali na žarke boje i te ludosti, valjda u tom smjeru ide Sony.
|
meni se upravo zbog tih nerealnih boja zgadio sony i ljut sam na sebe sto sam ga ga kupio. to se pogotovo vidi kada slikam nesto u sobi crvene boje, boja ispadne mutnija i svjetlkasta, a kad upalim snimanje to je tek horor od boje, nicemu nalik. mada je kod mene rijec o t2 ultra dual, ali sam naprosto sokiran kako su ljudi recimo na gsm areni ODUSEVLJENI "amazing" kamerom tog "mog" mobitela...Bas to sto kazes da se pale na zarke boje i te ludosti!!!!!!!!! A to je za mene smijesno i zalosno da ljudi vole apstrakcije ili kako vec da kazem...Naravno sve ovo govorim za straznju, prednju nikad ne koristim. Takodjer mi je mikrofon dok snima UZAS, susti u mrtvoj tisini, pa usuti, pa lupka povremeno, a sto me je zapinjilo, drzao sam ga pola metra od sebe ispod u ruci dok sam stajao, disao skroz tiho taj minut-dva snimka i to samo na nos, a prosto nevjerovatno na snimku se culo to disanje....A nit sam kakav astmaticar i bilo sta, pluca super....Ispada da je mikrofon mu dosta senzibilan kako da kazem, ali ima neke greske, mozda je i do softwarea....kako citam sonijevi inzenjeri nemaju pojma napraviti firmware kako spada....Mada je isto i na Jelly Beanu i na Kitkatu na dva ista modela Sonija....Rom je oficijelni, nije custom....
@1v@an
molim te podijeli sa nama tu koju horor pricu.....sva sreca sto nisam kupio Z3 kojeg sam planirao uzeti a nisam imao hrabrosti dati ogromne pare za njega........jos bi me opeljesio jos bi bio jos vise isfrustriran............zao mi je sto nisam kupio samsungov note 3.....trebao sam dual sim verziju 9002 a nije mi se kupovalo iz kine jer je i on mi preskup.........