ma ne trebaju ti vindoze da bi vratija sliku harad samo ti treba boot cd koji napravi acronis kada ga instaliras i naravno slika sistema harad ili cak vise hardova
ma ljudi ovaj program je mrak
a jel ovo moze ghost vratit vise slika odjednom i to da na novi disk prije vracanja slika napravi nove particije sa razlicitim velicinama novih particija na koje stavljas stare slike
npr kupijo si novi veliki hard od cca 200GB a stari ti je bio od 80 sa dvije particije od 30 i 50 a na novom bi htio da c particija ne bude vise 30 nego 50 a d: particija 100 i da usput kreiras e: particiju od nog sta je ostalo i to sve u 6 klikova misem
e to moze acronis i jos puno toga
sama izrada slike harad ili jedne particije harda se radi iz vindoza kakav boot flopi ili cd
instaliras acronis napravis boot cd ili dvd ili ako bas volis diskete onda i na 3 flopija i kazes mu ja bi sada da ti meni napravis sliku i spremis je tu na hard ili na cd (vise njih) ili na dvd ili na milijon flopija i za 20 min na hardu imas sliku a da se ne zezas sa dosom
ne ja nisam ovlasteni distributer doticno softvera nego jako zadovoljan korisnik