Citiraj:
Autor Frung
|
Ima jedna stara izreka: ''Šutnja je zlato'' ali se s time baš ne slažem. Mislim da je ta izreka ipak potekla od ''Cosa Nostre'' , a to je već nešto drugo. Ak' šutiš ko' tudum, ostat ćeš tudum cijeli život. Zato mi je drago kad vidim da netko reagira na nečiji problem i pokuša mu pomoći. Otišao sam na tu stranicu, ali od tog swapa osjećam se kao stalker koji je upao u swamp (močvaru). Ipak nisam toliko informatički potkovan, pa ću i dalje ostati na tome da nastojim u Stalkeru popraviti što se da, a kad me izbaci jednom ili dva put na dekstop družit ću se malo sa suprugom. Ionako stalno se tuži da sam ju u zadnjih 5 god. zapustio zbog Stalkera. Usput, onima koji igraju ''Lost'' jedan savjet, opasku, trik ili kako već nazvati. Prije pretrage tijela ubijenih spremiti igru (npr. quick save) i ako se ne otvori nijedno skrovište, vratiti se na spremljeno i onda će se sigurno pojaviti oznaka za neko skrovište. Ima zgodnih i podmisija, samo treba razgovarati na koga god naiđeš. Tako se npr. kod Kruglova u Jantaru, u jednom trenutku, može kupiti pripitomljeni pesek, pa ti pravi drušvo na putovanjima ''Lijepom našom Zonom''.