Dodose nije kineski vec tajvanski,
je li neko isprobao Gigabyte Saga S3? Koliki mu je SOT? Vidio sam recenzije na netu, cak i domace, koliko vidim svi uglavnom hvale taj mobitel, straznju kameru, bateriju, razmisljam da ga kupim za 200 eura kod nas jer se bojim carine i drugih vrazjih dazbina za ZTE Nubia Z7 Max kada stigne ako ga kupim, pisao sam danas na mail efoxu (nikad kod njih nisam kupovao) da mi napismeno potvrde da ce raditi povrat svih dodatnih troskova ako platim osiguranje ali sute valjda zato sto sam im spomenuo da bi to iznosilo oko 180 eura....Trta ih uhvatila...? Ne zelim kupiti skupi mob pa da me poslije za&ebu i nece da urade refund i da se zezam sa paypal dispute sa kojim bas i nemam iskustva kako ide....
Nadam se da ce barem za 15-30% pasti cijene od Z7 Max ubrzo kada izadje Z9.....Kolike su sanse za to ili cijene jos dugo budu kao zacementirane (ne pratim bas trendove pada cijena...)? Nazalost jos uvijek nema dogovora valjda sa proizvodjacem oko plasmana novih ZTE mobitela na nasim prostorima, iako imaju zastupnika sa Kipra za Balkan, nisam siguran ni da ce ih biti kod nas i u iducoj godini....