View Single Post
Staro 04.12.2014., 13:57   #2125
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Čisto jedna iz vlastitog iskustva - ja se sa Phenomom 965 igram ko veliki Doduše jest ocan na 3.8GHz, ali to je stvarno frekvencija do koje ti phenomi bez problema idu.

Sve najnovije igre igram na full HD sa full detaljima i do sad nisam naišao ni na jednu koja je iti malo štucnula (ne igram MP od BF4 i sl.)... GPU je najvažniji za igranje. Uz pošten GPU se možete itekako dobro igrati i na starijim CPU-ima još uvijek, te samim time ne vidim razlog za promjenu procesora (osim naravno ako vam PC ne služi za još neke druge svrhe gdje možete benificirati od jačeg CPU-a).
Sve ovisi kaj mu treba!Ako misli slagati neku pilu od konfe ,neka uzme 8320.Pošto razmišljaš o fm2+ socketu,onda ti to nije cilj,i dosta ti je phenom II.Sa nekom mid range grafom bude s njime igrao još ohoho,ako nije previše zahtjevan.
Btw,da se nadovežem na ovo gore.I sam sam u jesen 2009 uzeo za 550kn phenoma II 545,otključao ga u b45,kloknuo na 3.6 i imao pilu za sitnu lovu,ali prošla su ta vremena.Sjećam se tada je najjači phenom kod nas bio 965,mislim,3.4ghz,i koštao je oko 1200-1300kn!