Citiraj:
Autor Ziiky
Ne bi vjerovao, ali uopce se ne zamaram s time.
Cisto mi puca kita gdje se izbacuju meniji i koji je omjer slike.
Zoomiram malo sliku da donekle popunim ekran i to je to.
Da ... izgubim nesto detalja lijevo i desno, ali i za to mi puca kita.
Ne zamaraj se glupostima!
|
Ziiky , ti si prijatelju onda fulao forum. Ovo je mjesto za experte koji se zamaraju s svim i svačim.
Citiraj:
Autor sodom
@Imagine
mislim da ljudima nije generalno jasno što i zašto pokušavaš ovdje postići, sa naglaskom na zašto :-) ....if I may...radi se o tome da pretpostavljam kako Imagine koristi 2.35.1 platno na koje proicira sliku sa PJ-a
|
Iako se cijelo vrijeme ovdje osječam 'van faze' mislio sam da "zašto" nije ni važno.
Al u pravu si , s par informacija o setupu bi sigurno nekome bilo jasno zbog čega spomenuto gledam kao problem.
Nisam bio zadovoljan s filmovima na 109" u 16:9 pa sam , megaloman koji jesam, na zidu izvukao veču dijagonalu. Pošto su filmovi u principu 2.40:1 formata , na zidu nije bilo problema izvuči veču dijagonalu za filmove. Čak se mogla izvuči i veča od one na koju sam išao. No da sam htio 16:9 , to se nebi moglo jer živim u novogradnji (ako se objekt iz 50ih godina može nazvati novogradnjom) pa imam standardnu visinu prostorija.
Što to u praksi znači?
Kad film spomenutog formata ljepo popuni tu dijagonalu , sve van tog formata ide VAN ekrana. Dakle , za razliku od svih s 16:9 Tvima koji pritisnu stop za vrijeme gledanja filma ili normalno šaltaju po XBMC sučelju / izborniku - ja to ne mogu. Ne mogu zbog toga jer s ekranom veče dijagonale ono što izlazi van tog 2.40:1 formata , izlazi na strop te preko zvučnika. U biti XBMC izađe na kazetu platna te mi skrene pažnju na bambija i syebe
XBMC doživljaj
Citiraj:
Autor sodom
PS. čini mi se od svega Ziikyjev prijedlog kao najbolji....suzi googlanje na advancesettings.xml datoteku i njene mogućnosti, tamo bi eventualno tako nešto mogao ali i to je pitanje
|
Prokopam to kad uhvatim živaca. Ako nekom u međuvremenu padne na pamet riješenje - još bolje
Citiraj:
Autor alen.s
bas pratis seriju ili samo buljis u dekolte Kat Dennings 
ja ovo zadnje 
|
Zar jedno mora isključivat drugo?

Protim od samog početka a Max's dekolte i Katarinine noge dođu ko bonus.
Max je malo smršavila prije ove sezone i jesi primjetio da su joj malo skratili minicu ...uz to je manje 'uskisla' pa su joj se očito i buubs malo smanjile.
A Katarina mi se čini da je natrpala malo spužve u grudnjak iako s onim nogama nema razloga za tako nešto. Pogledaj npr. onu scenu s penjanjem na stol i ribicom... Hm...neke situacije baš traže 16:9