View Single Post
Staro 02.09.2005., 15:55   #19
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DVD reprodukcija na linijskim DVDplayerima

Citiraj:
Originally posted by pbunic
jel mozes reci da final cut pro moze zamjeniti Mayu sto se tice 3D anim?
Ma naravno da ne.

Ali Maya je opet sa mogucnostima toliko dugosezna u namjenama da predstavlja puno stvari za puno razlicitih korisnika. Za stvaranje vlastitih filmova i sa koristenjem uobicajenijih animacija i alata, CUT PRO zadovoljava vecinu korisnika.

Citiraj:
(MATSHIDA DVD-RAM UJ-820S), ako se dobro sjecam da si u jednom tekstu iza matshide napisao u zagradi panasonic, a iz samog naziva przilice (DVD-RAM) pretpostavljam da podrzava jer na stolnom kompu iza pioneer pise DVD-RW. znaci da DVD-RAM mogu otvorit na bilo cemu? (linijskim playerima,kompu) [/B]
Matsushita Electric Osaka = Panasonic

Tvornica u Osaki koja ima proizvodna imena :
Panasonic, Technics, National i Ramsa

Na zalost samo na Panasonic i pojedinim RAM modelima JVC-a. Znam da preko bare postoji i Pioneer modeli koji citaju RAM, ali nisam siguran ima li takvih i kod nas.

Za desktop masinu LG koji cita i pise na sve, a za laptop ili Panasonic (kojeg je teze naci kod nas kao posebni drive) Toshibu ili IBM-a koji isto pisu i citaju RAM (ali ne svi modeli) Obicno imaju oznaku Multi Drive, Super Drive ili Super Multi. Ima cak i nekih Teac modela koji su snimaci na RAM, jer sam takvog nasao u jednom Thinkpad-u.

Citiraj:
gle meni nije do nikakvog nadmudrivanja da ja sad tebi pametujem ili te zavlacim...2 tj. sam naveo jer neznam kada cu se vidjeti s tim ljudima i nemam vremena trcati od jednog do drugog (nazalost, jer ja bi odmah pokupio ako treba 15-aestak playera pa probao), [/B]
Pa sve stima. Jasno je da treba vremena da istestiras kod svih spomenutih ljudi, nisam mislio nista zajedljivo po tim komentarom.
Visage je offline   Reply With Quote