Citiraj:
Originally posted by pbunic
jel mozes reci da final cut pro moze zamjeniti Mayu sto se tice 3D anim?
|
Ma naravno da ne.
Ali Maya je opet sa mogucnostima toliko dugosezna u namjenama da predstavlja puno stvari za puno razlicitih korisnika. Za stvaranje vlastitih filmova i sa koristenjem uobicajenijih animacija i alata, CUT PRO zadovoljava vecinu korisnika.
Citiraj:
(MATSHIDA DVD-RAM UJ-820S), ako se dobro sjecam da si u jednom tekstu iza matshide napisao u zagradi panasonic, a iz samog naziva przilice (DVD-RAM) pretpostavljam da podrzava jer na stolnom kompu iza pioneer pise DVD-RW. znaci da DVD-RAM mogu otvorit na bilo cemu? (linijskim playerima,kompu) [/B]
|
Matsushita Electric Osaka = Panasonic
Tvornica u Osaki koja ima proizvodna imena :
Panasonic, Technics, National i Ramsa
Na zalost samo na Panasonic i pojedinim RAM modelima JVC-a. Znam da preko bare postoji i Pioneer modeli koji citaju RAM, ali nisam siguran ima li takvih i kod nas.
Za desktop masinu LG koji cita i pise na sve, a za laptop ili Panasonic (kojeg je teze naci kod nas kao posebni drive) Toshibu ili IBM-a koji isto pisu i citaju RAM (ali ne svi modeli) Obicno imaju oznaku Multi Drive, Super Drive ili Super Multi. Ima cak i nekih Teac modela koji su snimaci na RAM, jer sam takvog nasao u jednom Thinkpad-u.
Citiraj:
gle meni nije do nikakvog nadmudrivanja da ja sad tebi pametujem ili te zavlacim...2 tj. sam naveo jer neznam kada cu se vidjeti s tim ljudima i nemam vremena trcati od jednog do drugog (nazalost, jer ja bi odmah pokupio ako treba 15-aestak playera pa probao ), [/B]
|
Pa sve stima. Jasno je da treba vremena da istestiras kod svih spomenutih ljudi, nisam mislio nista zajedljivo po tim komentarom.