View Single Post
Staro 03.12.2014., 12:49   #3340
thesaint255
Premium
Moj komp

thesaint255's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Ja sam uzimao th6 sa efoxa 10.11 tj na onu akciju sta su imali 11.11, napisali da salju telefon iz DE jel i po tome nije smjelo biti carine, onda su mi rekli da ipak za na Hrvate nemoze jer je dostava preskupa i ponudili mi da posalju iz kine za istu cijenu ali DHL expressom, ja rekao, ako pokre sve troskove da nema frke i oni se slozili. Kada je došla pošiljka kod nas prvo su me iz DHL-a trazili taj famozni EORI broj kojeg sam isao u carinsku upravu na jankomiru podignuti, nakon toga mi izjavili da zele 330 kn za uslugu jel na sta sam ja podivljao i fino poslao taj racun efoxu da mi uplate taj iznos kao sto su rekli. Ja dobijem od njih odgovor da ne, nemoze, onda sam im poslao mail sa prijetnjom da ako u roku od 48 h mi to ne uplate da sa svim dokazima razgovora idem na paypal i otvaram case, na sljedeci dan odmah stize odgovor " no problem my friend, we gonna refund you tommorow" , i tako stvarno oni to napravili. A sta se tice DHL-a, nikada vise s njima ne zelim imati posla, em su na carini prijavili cijenu od 800 i nesto kuna kao vrijednost umjesto 580 koliko je uredaj kostao, em traze divlju cifru za te svoje usluge i nikako nije moguce to izbjeci jer moras kao unajmiti posebnog speditera ako zelis bez njih srediti to. I kada mi je covjek donjeo posiljku doma em je to bilo bez ikakvog poziva unaprijed nego se samo nacrtao i kaze " ovo Vam je 323,70 HRK " . Ja fino rekao kako sam super zadovoljan njihovom uslugom i dam čovjeku 500 kn novčanicu na sta me on blijedo pogledao i kaze da nema niti lipe za vratiti..... CLAP CLAP CLAP ...Morao sam otici u vrazju banku razmijeniti novac posto nitko ujutro nije imao takav iznos za razmijeniti, profesionalci i pol
RTX 4070 ti Gamerock
Corsair SF750
Cooler Master NR200P
thesaint255 je offline   Reply With Quote