View Single Post
Staro 03.12.2014., 00:00   #4165
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
A pri nekoj uobičajnoj upotrebi tipa surfanje pa task switch na viber/nekiMessenger, galeriju pa opet browser, učitavanje stranica, fluidnost da li vidiš neke (velike) razlike, koliko WP dobro sakriva stariji hardver kod 1020 u odnosu na Note 4?

Slike se čekaju.
Nisam ti baš referenca jer je kod mene octa Note 4 ali u usporedbi sa svim što mi se našlo na putu te klase je brži. 1020 nisam nešto uspoređivao jer mi je to krš od mobitela koji sam sebe diskvalificira.

N4 je super telefon ALI.
-kamera moglo je i bolje ili je moglo ostat kao na N3 jer nismo ništa dobili osim odvratnog oblika iste koji izgleda nakaradno kad pogledaš masku iza. I čini se dosta spora no to bi moglo biti samo u mom slučaju jer nisam na trenutno stabilnom FWu.
-štedilo se opet pa je bijeli katastrofalne izrade, zamjeram mu tu ogavnu plastiku iza i činjenicu da nakon nešto sitno korištenja već olovka iza zvrnda.
-fingerprint home button je tolko mutavo izveden da ti dođe da kupiš iPhone. U jednoj od verzija je to bilo ljepše izvedeno no ovo svajpanje je pucanj u prazno.

Razočarao sam se jerbo je N3 bio bolji telefon, N4 nema niš osim novog hardvera, dapače dobio je na gabaritima, gore spomenute stvari su malo krivo izvedene naspram prethodnika. Nikak da mu oprostim pa eto stoji na stolu jer svaki put kad primim N3 rukica mi se preporodi.
Ono što je impresivno je brzina jer kao što rekoh ovo je octa i izmaltretirao sam ga sa svim i svačim i ne posustaje, ali baterija je druga priča.
tech je offline