View Single Post
Staro 02.12.2014., 17:52   #4424
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Dali ovo znači da će mijenjati ove koje sada imamo ili je to za nove korisnike namjenjeno?
Meni je recimo WiFi malo u banani.
8m od rutera i kroz 2 zida (oba od siporeksa) signal jedva 1 crtica i to je periodično (ostali period ga nemam), a frend koji je 4 kata ispod mene ima neki ruter kojeg je platio 100kn i njegow WiFi hvatam čim uđem u lift na svom katu, nekih 15m od rutera i samo 3 betonska zida i jedan cijeli lift
Genexis-im je wifi generalno u banani, meni je na elteku super, ali ja na elteku imam megabitni sfp ti imaš gigabitni na genexisu. Nazovi ih i traži eltek-a nećeš pogriješit.

Neće ti mijenjat morat ćeš sam nazvat i zatražit da ti zamjene, inače da novim korisnicima će njih stavljat odma.

EDIT:
Dobio dogovor od tehničke da nemaju još informaciju kad će se dijelit, no jedan amis zaposlenik mi je rekao za koji mjesec pa živi bili pa vidjeli jer ih je za ove sfpove nove za eltek jednostavno briga i neće ih očito niti naručivat i ja isto naivno povjerovao kad mi je tehničar rekao da su ih naručili samo kad će doć to ne zna hoće to bit mjesec dva šest kao da li bi htio genexis mi je ponudio on ima u sebi već gigabitni što sam ja odbio jer mi je bitan wifi i gnxs se reboota po 5minuta kolko sam vidio cca, pa me pitao hoću li da mi napravi da imam genexisa kao glavnog routera, a da mi elteka ostave kao wifi samo, reko da neću mislim baš mi treba imat dva ogromna routera tu na stolu i ovaj jedan mi je previše . No da je eltek bolji od genexisa meni osobno je i što se wifija tiče i manji je.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 02.12.2014. u 18:14.
Thermaltake je offline   Reply With Quote