View Single Post
Staro 02.12.2014., 13:33   #1677
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Hebiga, tv mi je 1080p pa se nisam jos susretao s time.

I moj "Tv" je 1080p isto kao i tvoj. Samo što ja želim korstiti samo "prostor" koji pokrije 2.35/2.40:1 format što je 800/817px a ne čitavih 1080px.
To je čitava filozofija

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Edit:
Ovdje ima nesto...
forum.kodi.tv/showthread.php?tid=146571
Zadnji post probaj!
Citiraj:
If XBMC gets black bar creation, Pixel ratio and zoom custom presets. Lumagen's ridiculously overpriced video processor will cease to sell.
Ma da ...
Spomenuto se ne može baš ugurati pod 'robu za mase' pa nije ni čudno što ima onih koji ne shvačaju svrhu istog ...te kako nekakakvo skaliranje slike nije jedina mogučnost spomenutog

btw, s rezolucijom sam se več igrao ali mi nešto nije odgovaralo. Ne mogu se sad sjetit što da me kolješ no vjerovatno je bila stvar u izgledu XBMCa interfejsa/sučelja.

Poigram se s tim opet popodne kad upogonim sistem.
Kao što rekoh šaltanje / skaliranje mi je do*izdilo pa bi se htio spasit i koristit 1 funkciju manje na svom 'ridiculously overpriced video processoru'

Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
@imagine
mislim da ako ti u odredenom playeru radi dobro, mozes linkat preko xbmc-a (kodi) unutar njega i mislim da bi tu mozda problem bio rijesen. Pricam teoretski nisam vidio u praksi posto mi nije trebalo
Stvar je u izgledu XBMC sučelja a ne videa.

btw, jel ikome idu na jetru filmovi koji se igraju s omjerima poput Dark Knighta ili Trona ? Ne smatram se pjuristom i redovno gledam 2 Broke Girls u 2.35.1 ali 2 broke i Tron su 2 potpuno različite stvari :-/