View Single Post
Staro 01.12.2014., 12:19   #4418
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Vidim došli su Cinestar Premier 1 i 2 u HD na 806 i 807 nisu mi baš nešto kvalitetni naviko sam na puno kvalitetniji HD jednostavno previše kompresije i noise-a opet ima na slici, na b.netu su mi bili puno kvalitetniji jer kod njih kompresije nema ili ima ali je jako mala kod njih nisam ni trebao palit Digital Clean View na televizoru i slika je bila super čista, dok ovdje mi je na high, ako ugasim slika je užas, no da je bolja od ovih SD to je definitivno. U svakom slučaju HD paket nebi ni u ludilu uzimao od njih ovakav već sam požalio i radi ove obične šta sam uzeo.

Kog zanima usliko sam par slika ima i video pa možete vidit kakvi su im HD kanali kvalitete(slika sa digital clean view On i Off)
https://www.dropbox.com/sh/ase6gz3yk...SAFAm9GNa?dl=0

I ovaj njihov softver na albisu 8080 je tolko loše napravljen predugo već nema updejta. Ovaj EPG svako malo podivlja i pokazuje najavu od prethodnog kanala sve dok ga ne ugasim i upalim ponovo, također teletekst je jako spor i nekad se ne otvara sa crnom pozadinom kako bi i trebao već on screen znači vidim pozadinu programa i teletekst što bi možda trebalo bit kao opcija neka mix il nešto tako.

Malo sam pratio koliko im HD kanal uzme Mbps i otprilike 4,5-5 kolko sam skužio to je poprilično kompresirano s obzirom da pravi HD kanal zna i po 8Mbps uzet.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 01.12.2014. u 17:04.
Thermaltake je offline   Reply With Quote