View Single Post
Staro 01.12.2014., 09:09   #20
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Ovo mi se bas svidja... U oglasu spominju "wireless internet access".... to znaci da mora biti spojeno na net? jel moze raditi i preko neta i preko lokalne mreze (dynDNS recimo)?

Iako glupo pitanje vjerojatno, ima li kakvog feedbacka (ne moze se znati jel klima upaljena prije nego posaljes signal, pogotovo ako radi preko neta pa nisi doma)?

Programiranje je na principu ucenja kontrola jedna po jedna ili postoji kakva baza uredjaja koja se moze u App downloadati (ko sto ima Logitech za Harmony-je)?

Jel app samo na kineskom ili ima i prijevoda? postoji li mogucnost dodavanja novih gumba u app/drugacijih skinova?

Mislim da je to to zasad. tx
Da, mora biti spojeno na net putem wifi-a. Komunikacija se odvija na njihovom serveru tako da lokalno ne radi.

Feedback za klimu - npr. ako ti je klima upaljena a ti ju opet stisneš za upaliti, neće se ugasiti već će klima raditi onako kako si joj rekao (npr. grijanje na 25C). Dakle, uvijek znaš što napraviš bar za klimu.

Programiranje ide tipka po tipka. Usmjeriš daljinac u uređaj i stisneš.

App ima prijevod na eng. Imaš gotove layout-e za npr TV, HIFI, STB itd.. Na svakom layout-u imaš par tipka proizvoljnih za dodati u obliku koda i imena tipke.

Ako te zanima još nešto, pucaj...