Citiraj:
Autor Don Kihoty
Bome uši mora da stradaju.
Kod mene 140mm na HR-02 na 400 okretaja. Nit se čuj, nit se grije. 
|
Zapravo i nije bucno. kaze je doveden u red sa fan controllerom,a na 2000 RPM se jedva cuje i baca velike kolicine zraka.
Ostali ventovi su podeseni sa speedfan tako da je doslovno tisina dok nije neki load.
Kad smo vec kod toga upozoravam vlasnike ASUS ploca da ne koriste thermal radar jer mi je u nekoliko navrata pogasio ventilatore bezveze.
Ne bi se usudio maknuti minutu od kompa dok mi thermal radar kontrolira ventilatore. Cudi me da ASUS to ne dovede jednom u red.
Speedfan obavlja posao bez i jedne greske.
EDIT: AI Suite bi takodjer trebalo sto prije odstranit iz kompa i ne koristit ga. Na tragu je bloatwarea.
Puna mi je kapa poruka u stilu "Warning:Vcore -80" i sl. bugovanih gluposti.
Fantasticna ploca,a tako los utility software za nju.
P.S. vezano za potrosnju,CnQ ukljucen,multi pada na 7x i 1400Mhz. Potrosnja oko 120W.
Jos cu se probat poigrat sa C1E,ali sumnjam da ce bit dobitaka.
U svakom slucaju 4,7 i to je to. Bio na 5,0-5,1-5,2. Moze,ali je apsolutno nepotrebno osim za benceve.
4,7 sa 1,325 vcore je way to go. Sve obavlja brzo i bez problema. Cak i prelosi konzolaski portovi su dobili boost u FPS u odnosu na 8150.
Imam procesor tek tri dana i toplo bi ga preporucio. Za te pare se ne moze nabaviti nista bolje. Jedina mi je greska sto sam iskoristio kupon za blesavi Sniper Elite III.