Meni su prodali pricu da je sve dogovoreno sa predstavnikom stanara i da je vertikala vec gore i da moraju doc samo provuc u stan optiku i ja potpiso.
Jucer me nazovu i pitaju broj od predstavnika da snjim dogovore kako ce uc u zgradu, ja reko pa prica je bila suprotna, kazu nije bas tako, tek se moraju dog. sa predstavnikom i dovuc vertikalu. I da sam ja jedini a njih kosta 30000kn ulazak u zgradu, ja reko znam da nije sve besplatno al prica je bila druga. Mislim tko ih tjero da mi ponude ugovor. Tak da imaju mali minus.
A minus zbog toga sto sam podstanar. I ne pricamo ni ja ni vlasnik stana sa predstavnikom zgrade (covjek misli da je zgrada njegova i da moze radit sta hoce, koji je ujedno i pijanac i ide kupit od vrata do vrata novce za gluposti, bez obrazlozenja, neceg pismenog, nista...).
Sad je moje pitanje da li me on moze kocit da mi dovedu optiku? Da li mora biti odredeni broj stanara da se uvede?
Rekli su da ce mu ostavit poruku u sanducicu i da ce uvodit, i da ce ici podzbukno, da nece kanalice radit. Sad nemam pojma da li mogu bez njegovog odobrenja.
Da li moj vlasnik stana moze kasnije dobit neki racun zbog busenja po zgradi?
Jos mi kaze da ako se selim a tamo nema amisa da mi automatski prekidaju ugovor....da da.