Citiraj:
Autor osspaljeni
A support WD je bolest, pogotovo taj build.
Manje/više ti svejedno igrao 38 ili 48 
|
Da, dok ne dođe wizz sa strongarm bracersima i blackhole. I monk ili crus sa istom, ili sa Ess of Johan, stunaju monstere i probude ih iz hipnoze
Evo sad sam vidio da sam napisao neke pogrešne stvari o PTR, pa da ih ispravim.
Dakle, kad imaš Kridershot, ne moraš mijenjati ništa u skilovima. Ostavis i Sentry i Cluster arrow i Elemental i Multishot. Jer oni svi trose Hatred prilikom pucanja, a Kridershot to mijenja u to da generira Hatred. NE TROŠI GA UOPĆE!!!
Bez Clustera sam imao max dmg oko 61 milijun, a sa opet uključenim clusterom sam imao najviše 79 milijuna dmg. A kad pustim prst da se iživljava na lijevoj tipki miša, imam po 3-4 klika u sekundi. Znači, UKUPNO puno veći dmg nego ranije...
I sa vraćenim Clusterom sam došao na solo trialsima do ključa 44.
Edit - a promjenom gema sam došao do 92 mil max DMG.
I pogriješio sam, bio sam stavio preparation koji vraca 45 discipline u 15 sekundi, a ne vraća hatred (ta runa).
Dalje, kod kovača, kad ideš raditi zelene (set) iteme, SVAKI ima povećane primary i affixe. Samo na njima ne piše ancient. A palo mi je nekoliko Ancient legova za crusa i monka i barbara - svi sa DH.
Dalje - 2 - hand weapon ima sljedeće karakteristike - 1440 - 2325 DMG, 1125 - 1465 primary i affix, pa sam dobio Sunder sa 4200 DMG.
A pao mi je Ancient crossbow, ali jedan koji nitko nikad više neće koristiti - Danetta spite - kad sam je posložio ima 3200 DMG. Ali ne možeš više korisititi oružje koje ti krade hatred samo za brzo kretanje...
Novi ancient legovi (odjeća, obuća i nakit) ne dižu nešto posebno DMG, ali, ZNAČAJNO dižu toughness.
Sa DH, sa istom opremom u običnoj igri imao sam 1.73 mil DMG, life 610 000, toughness 10,77 mil, a u PTR imao sam 1,8 mil DMG, life 762 000, toughness 13 mil.
Kad sam zamijenio opremu i stavio 4 ancient lega, otišao sam na 2,025 mil DMG, life 900 000, a toughness na 19 milijuna.
Znači, očekujem - sa svih 13 ancient legova na sebi 3-4 milijuna BASE DMG i 30 - 45 milijuna toughnessa.
Support WD ima sada 30 milijuna toughness, a u PTR ima 37 milijuna. Kad sam stavio 2 nova Borna (sa 650-ak affixima) - otišao je toughness na 41 milijun. Znači, sa kompletom ancient legova, samo nebo je granica - možda i 100 milijuna toughnessa
Valjda će slike upasti.
A što se tiče trialsa, nevjerovatno, ali oni (u PTR) ovise o levelu na kojem igraš. Pa sam na normalu dobijao 130 do 350 milijuna, na T1 700 milijuna, a a na T6 sam nakon JEDNIH trialsa dobio 2 milijarde XP-a