View Single Post
Staro 28.11.2014., 21:11   #33
driftwood
Premium

driftwood's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Poanta je u tome da jedan video player ne bi trebal pakirati adware komponente. Kaj se tiče "kvačica", uključene ili ne, BS.Player ipak instalira smeće
Dobro jel ti nisi pročitao moj raniji post ili mi ne vjeruješ ili nešto treće?

Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
BSplayer, nove verzije 'oće svašta instalirati na komp, ali neke starije verzije su bez tih gluposti (naravno odabrati što instalirati) i rade sasvim uredu.
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
...a da ne pričam da mu trebaju dodatni kodeki za reprodukciju osnovnih audio-video formata, koji su ionak nativno podržani od strane Windows OS-a. Naravno, i opciju instalacije dodatnih kodeka možeš zaobići, ali onda imaš player koji nije u stanju pokrenuti običan AVI ili MP4. Uostalom, ako ste tolko sigurni da BS.Player nije smeće, uvijek možete pokrenuti skeniranje sustava ili još bolje, na čistoj (virtualnoj ili fizičkoj) instalaciji provjeriti kolko je BS.Player ograničen u usporedbi s MPC-HC i VLC rješenjima.
Verzija koju ja imam (2.5.7) nakon instalacije (+kodeci, ali su u samoj insatalciji, potreban net) vrti sve osim onih .agp ili koji su već za mobitele.
Slažem se da bsplayer nije najsjajniji, pogotovo sa HD materijalima. Ali je praktičniji i ugodan za rad od ijednog drugog programa kojeg sam probao do sad. Evo zadnje isprobao i MPC-HC i izgleda mi kao onaj player koji je dolazio sa k-lite (jel to taj?).
Jedini koji mi se dosad pokazao kao dosta dobar je KMplayer.

@The Exiled nisu sve verzije BS playera iste, pa isto tako niti sve verzije bs playera nemaju adware i ostalog smeća. Nije najsjajniji player, ali je daleko od toga da ga se naziva smećem.

P.S.
moderatori ili admini možete li izdvojiti dio o playerima u posebnu temu da možemo nastaviti dalje