Citiraj:
Autor Pupo
Ja na prodigiju nisam mogao provarit usb i paljenje sastrane. Di god stavio kuciste, nije odgovaralo i nisam mogao stik ubost unutra. Il nije uopce isao il je bila mogućnost da će ga netko otepst.
I da, filing je totalno ćip na kućištu.
Jesi gledao onaj novi A05  Nije itx al opet
|
Ovo sa strane mi je ok, jest da je rješenje da to postave na bočnu stranicu koja se miče malo mutava (

), ali draže mi je tako nego da je na prednjici kućišta
Zasad mi je i dalje po položaju komponenti Phenom mrak. Zadržat ću ga.
Citiraj:
Autor Nikol@Grozni
Kupaona mod haha
Sta ce sve pod vodu ic ?
Nije mi to u tvom stilu dok nema nekog rezanja na kucistu 
|
Došla plata pa će se sljedeći tjedan naručiti dijelovi vodenog. Pod vodu ide proc+matična (full cover M6I blok) i grafička. Za pod vodu ostaje napajanje i memorija, prvo iz očitih razloga neće pod vodu dok memoriju IMHO nema smisla hladiti i stvarati dodatnu gužvu cijevima unutar kućišta.
Kad sam se već dotakako memorije, planirao sam kupiti Dominator Platinum, no njih bih čekao predugo dok su sve ostale komponente bile spremne za slanje, tako da sam zapravo privremeno uzeo Ballistixe.
U međuvremenu sam saznao da se sa Dominatorima Platinum u paketu ne isporučuju one cool bijele decentne ledice neg da se to dodatno mora kupit, a u svim reviewima nema govora o tome. Ta mi se politika nikak ne sviđa
Otkako sam složio i upalio komp on veselo radi na 4.4GHz 1.179V out of the box (turbo takt i ona fora da ploče forsaju proc da radi stalno na max taktu).
Naravno, BOX hladnjak je na njemu tako da pleše do 96°C kad zaigram novi COD, malo me strah