View Single Post
Staro 28.11.2014., 18:20   #3302
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Evo iskustvo sa RMA od Oppostyla, možda će nekome značit a čini mi se da je slično i za Oneplus one.

Dakle mobitel kupljen prije 11mj (garancija 24), pojavio se problem sa mikrofonom. Ponekad me druga strana nije mogla čuti, pretpostavljam da se napunio prljavštine, nije čudo jer se takvim poslom i bavim...
Poslan pokvareni preporučeno prije 14 dana, danas dobio zamjenskog DHLom. Navodno zna ići i brže ali nisu imali na stanju. Zadovoljan sam po tom pitanju, duže mi je to trajalo sa domaćim servisima.
Mobitel (ako kvar pokriva garancija kao kod mene) ne popravljaju nego šalju novi. E sad jel novi ili refurbished znaju samo oni, razlika se ne vidi. Po onom što za sada vidim, baterija će duže držat, pa je moguće da je nov. Pogotovo sam zadovoljan jer je moj stari bio izgrebanog ekrana pa mi se počeo i gaditi zbog toga.
Ako kvar ne pokriva garancija, svejedno šalju novi ali treba platit određene troškove. I to je dobra solucija jer se puno prije dobije mobitel.

Da je sve sjajno i bajno nije, kao i svaki pravi kinezi ako mogu ikako pokušat će se izvuć ali kad im se da do znanja da se neće odustat i priprijeti malo sa gađenjem po forumima onda stvar ide kako je i zamišljeno na njihovoj stranici.
Još imam podnijet zahtjev za nadoknadu poštarine, to nadoknađivaju u iznosu do 30$ ili 20€.
goran1985 je offline   Reply With Quote