Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 28.11.2014., 12:29   #418
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Opet,s druge strane cujem misljenja nekih prijatelja da to uopce nije zdravije niti da je bolje a nisam budala da znam da je samo katran pametnome dosta... Rekose mi ili pusi cigarete ili ne pusi nista. Sad ti budi pametan. Kakva su vasa gledista. Iskustva cujem ali razmisljanja a pogotovo realna vrijede vise. Bar meni...
Zdravo nije, tocnije, ne moze biti. Ali da je nesto dosta ne zdravo - sumnjam. Znam najbolje po sebi, jer igram futsal 2x tjedno. Prije i poslije eciga su totalno druge dvije osobe na terenu.

Zdravlje mi je opcenito bolje od kad sam smrduse bacio. O osjetilu mirisa i okusa necu ni pisati, mogao bih bajke o tome.

Ako je recimo cigareta nezdrava 10/10, ovo je valjda 0.5/10. Iako sam misljenja da je razlika i veca. Inace, u cigarama ima preko 5400 poznatih (naglasavam ovo - poznatih) kemijskih sastojaka. Pa cak su u nekima pronasli i arsena u manjim kolicinama.

U e-tekucinama toga sigurno nema. Nikotin sam po sebi nije ni malo nezdrav, ali on je taj koji stvara i odrzava ovisnost. No sam po sebi ne skodi.

Sto se tice prijatelja, mene su svi moji gledali u cudu. I dobivao sam takodjer te debilne komentare tipa 'ili pusi, ili ne pusi, bacaj te dude za djecu'.

No zanimljivo, osim jednoga iz blizeg kruga, svi ostali su takodjer na ecigu. Istina, neki su i odustali od toga, ali su barem probali. Ukratko, sta te briga tko ce ti sta reci. Tvoje zdravlje je u pitanju, probaj barem. A u kratkom roku ces vidjeti sve vise i vise prijatelja kako i oni 'probaju'.

Mojima je danas to toliko normalno da se zacude kad netko zapali 'analognu'
Mileni je offline   Reply With Quote