27.11.2014., 21:29
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
On je sve 
On je ta žena, kasnije transformirana u muškarca, koji je izgorio, pa su ga operacijama stavili u kožu novog muškarca tj. bombaša, kasnije saznajemo.
On je mama i tata, i on je uzeo dijete i odnio ga u sirotište.
Znači:
Cura na početku, kasnije pretvorena u muškarca, pa regrutirana za posao time-agenta, pa se taj time-agent vrati 10 godina natrag k sebi (još uvijek ženi), pa sebi napravi dijete, pa krene u bombaške vode, izgori i operiraju ga u muškarca (Ethan Hawk-ea), koji na kraju ubije sebe, jer neće postati ono što bi mogao u budućnost (bombaš).
Ako sam ja nešto pobrkao, pls me ispravite, ali mislim da sam shvatio.
Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati. -->
Citiraj:
Autor perich
Pogledao i ja Predestination... Mozda zato sto je bilo vec 2 ujutro, al ja qrca nisam skuzio... ko je kome mama-tata, sve neki paradoksi vremenskog putovanja, stajaznam... mozda cu morat opet pogledat, kad budem odmoran.
|
Čitati samo oni koji su gledali film pls, major spoiler alert:
On je sve 
On je ta žena, kasnije transformirana u muškarca, koji je izgorio, pa su ga operacijama stavili u kožu novog muškarca tj. bombaša, kasnije saznajemo.
On je mama i tata, i on je uzeo dijete i odnio ga u sirotište.
Znači:
Cura na početku, kasnije pretvorena u muškarca, pa regrutirana za posao time-agenta, pa se taj time-agent vrati 10 godina natrag k sebi (još uvijek ženi), pa sebi napravi dijete, pa krene u bombaške vode, izgori i operiraju ga u muškarca (Ethan Hawk-ea), koji na kraju ubije sebe, jer neće postati ono što bi mogao u budućnost (bombaš).
Ako sam ja nešto pobrkao, pls me ispravite, ali mislim da sam shvatio.
Btw. slažem se s kolegom iznad, ova vremena su trebala biti bolje/slikovitije objašnjena, a ne da se u doslovce zadnjih 15 min skoči u desetak različitih vremena, nemo'š sve pohvatati.
|
|
|