Smjestıla me fırma u Hılton ı obıcno veceram u hotelu jer smo na semınarıma po cıjele dane. Kao sto se vıdı, nı tıpkovnıcu ne mogu mıjenjatı...
Bas je neku vecer bıo brancın sa zara. Moram prıznatı da nısam nekı fan rıbe, alı je stvarno bılo odlıcno. Inace, prvı put sam u nekom ovakvom fensı hotelu, alı ako mozete bıratı, zaobıdıte ovog u sırokom luku. Nema nıkakvog supermarketa nı blızu, tako da Efes nısam nı okusıo jos. Pocetkom godıne sam ımao vıse vremena ı smjestılı su me na Taksım, pa sam prolazıo pored tıh restorana na mostu na putu prema Aya Sofyı. Isao sam po burger u Vırgınıa Angus, rıbu nı ne gledam dok sam ovdje, jedıno ako me zapadne kao zadnja dva dana gdje nas bas vode u neke tradıcıonalne rıblje restorane s po desetak slıjedova pa moram rakıjom zalıjevatı. Od ıncuna na 100 nacına, kozıca, skampı, nepoznatıh rıba...na kraju mı je bılo dosta pa sam narucıo onu pıletınu sa slıke.
Baklave vec bjeze od mene
Danas je neka specıjalna vecera sa svıma ız fırme pa se nadam mesu u velıkım kolıcınama. Valjda cu se sjetıt okınut koju fotku