View Single Post
Staro 27.11.2014., 09:09   #6138
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

Ambasadu može spasit samo Jack Bauer

Inače malo mi je smiješno kako amerikanci nisu odigrali ništa nakon razmjene, uza svu tehniku koju imaju, kao nekakav fair-play, dali 5 zločinaca i to je to. Dok ovi njima sprašili 2 SUVa i upali u ambasadu Naivno malo...

Pa u biti si u pravu, ali...

razmjena je prošla, i valjda su smatrali da je to to. Mislili su da će, ako će ih zajebat, to bit na razmjeni
Carrie je nešto sumnjala, ali nije uspjela skužit šta se događa u pozadini...

Meni je čak više smiješno to kak nisu uspjeli slomit onog mlakonju od ambasadoričinog muža na vrijeme, ali da jesu onda zaplet ne bi baš mogao biti ovakav kakav je bio, jel

Ipak, sviđa mi se kako su zapleli stvari, prikovalo me opet uz seriju, a mislio sam da ću prestat pratit.-->
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Homeland E09

Ambasadu može spasit samo Jack Bauer

Inače malo mi je smiješno kako amerikanci nisu odigrali ništa nakon razmjene, uza svu tehniku koju imaju, kao nekakav fair-play, dali 5 zločinaca i to je to. Dok ovi njima sprašili 2 SUVa i upali u ambasadu Naivno malo...

Pa u biti si u pravu, ali...

razmjena je prošla, i valjda su smatrali da je to to. Mislili su da će, ako će ih zajebat, to bit na razmjeni
Carrie je nešto sumnjala, ali nije uspjela skužit šta se događa u pozadini...

Meni je čak više smiješno to kak nisu uspjeli slomit onog mlakonju od ambasadoričinog muža na vrijeme, ali da jesu onda zaplet ne bi baš mogao biti ovakav kakav je bio, jel

Ipak, sviđa mi se kako su zapleli stvari, prikovalo me opet uz seriju, a mislio sam da ću prestat pratit.