Citiraj:
Autor Kratkius
Čestitke i na dobrom Krideru i na 50-ici!
Nisam jedan od nekih koji ruše svjetske rekorde (osspaljeni to se odnosi na tebe  ), možda malo iznad prosjeka.
|
Hvala.
A pa nije baš rušenje svjetskih rekorda, ali trenutno se nema šta drugo igrati u D3 osim Greater Riftova, a i to je dosadilo jer su mi svi gemovi već ili 50 ili 1-2 levela iznad ili ispod tog broja.
A1 fala Bogu za sada nemoram više igrati jer imam komplet RoRG (str/dex/int) sa cc ili chd gore (a od nekih imam i obje verzije)
Pitam se kako će ovo funkcionirati sa tim "ancient" forama i koliko ću opet morati grindati po A1 dok ne padne ancient RoRG sa dobrim statsima.
Citiraj:
Autor Kratkius
Sa DH sam na normali završio samo 37 (bio sam blizu i 38 i 39 - ali nisam se htio odreći kombinacije sa Calamityem i 5 ispaljivaja sentrya u korist light kombinacije). Trialse bih završavao na 39, samo 2 puta sam solo dobio 40.
|
Tu sam i ja negdje iako mi DH nije primarni lik za igru, niti ga najbolje kužim.
Trial dobijem 39, ako ga odradim do kraja tj. ako prije ne poginem i to sa fire buildom.
Citiraj:
Autor Kratkius
Wizard se, unatoč tome što sada kad se zamijene magefist za T&T za brže pucanje hydre, jednostavno ne radi dovoljno brzo potrebni DMG. Pokušao sam GR38, ali jednostavno sam neslavno pao. Prošao sam 11% Grifta, a već je prošlo 8 minuta, pa sam lagano odustao. To još moram provjeriti, ali nisam više uspio upasti sa wizardom u igru.
|
Od wizarda sam odustao nekako kad je došao RoS ili malo prije jer mi je lik totalno bezvezan.
Ginio sam više nego sa ovim DH a damage 0 bodova.
Znači bolje da se ne hvatam Wizarda ponovo, i dalje je bezveze.
Citiraj:
Autor Kratkius
Šta se tiče promjena u opremi, kad dođe patch 2.1.2 morat ćemo nabaviti svu novu opremu za likove.
Ancient legendary (na običnim legovima tako piše, na zelenim kompletima ne piše) imaju bolju (veću) statističku vrijednost.
Sad na PTR sam u jednom riftu na T6 završenom do kraja dobio 50-60 legova. Na obični brzi bounty A1 na normalu sam dobio 8 legova. Previše padaju.
|
Čekaj malo....
Jel set itemi imaju po defaultu veće statse i "samo" treba skupiti set ponovo ili i setovi imaju "ancient" foru ili sve ostaje po starom što se setova tiče?
Po ovome što pričaš ispada da na PTR leg-ovi padaju kao sada žuti itemi u igri.
Od tih 50-60 leg-ova koje spominješ, jesi li dobio ijedan "ancient" leg?