View Single Post
Staro 25.11.2014., 12:17   #2900
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor windfucker Pregled postova
Pozz ekipa
Evo tražim neki formatom manji mobitel, oko 4" i nešto sitno preko ako mora, i za sada najbolje (imo) što sam našao je JIAYU G2F .
Vrijedi li taj mob tih novaca u toj kategoriji, prvobitno sam tražio neki lenovo kao sigurniju opciju, ali svi ti dijagonalom manji su srezani po pitanju RAM-a i/ili vrte android 2.xx što mi je bzvz.
Prijedlozi?

Hvala
Mislim da ti je najbolje da pogledaš recenziju koja nije uvjetovana time da mora nahvaliti uređaj i spominje i sve mane, recimo ovdje. Čovjek si je dao truda i s tim informacijama ćeš vjerojatno lakše odlučiti. Osobno također mislim da ako si za nešto manjeg formata teško može bolje od ovog, jednostavno je trend većih ekrana potpuno preuzeo smartphone industriju.

@bous teško je reći ako ne kažeš što ti je inače bitno kod mobitela. Od većih imaš ZTE Redbull V5 Max, Xiaomi note LTE, Coolpad F2 sa Snapdragonom 615, malo skuplji Vibe Z K910 je oko 250 dolara sa Snapdragonom 800 i 2 gige rama, 5.5" 1080p reza, 3050mah baterija to je valjda najbolje što se može naći za pribiližno tu cijenu, a da je dual sim. Od manjih i jeftinijih Lenovo A806, Coolpad F1. Razmisli što ti je bitno i baci se na guglanje. Realno većina tih uređaja je pribiližno jednako dobra, razlike su obično u podršci za kasnije flashanje ROMova ako te to zanima, kamerama i baterijama.

Zadnje izmijenjeno od: bg_4_l. 25.11.2014. u 12:38.
bg_4_l je offline