View Single Post
Staro 24.11.2014., 18:59   #1173
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Da. Ne znam dal sam jedini na svijetu koji to vidi ili jedan od rijetkih, ali to mi je u 99% slučajeva dealbreaker. Čak i na 1080p ekranu kad ga usporedim sa RGB je katastrofa. Kao da ima dvaput manji PPI. To je prilično važno kad imaš ovako loše renderiranje weba u Chromeu gdje je font apsolutno presitan u usporedbi sa Safarijem - meni PCE forum nečitljiv bez zumiranja, dok sam na iPhoneu mogao fino čitati bez da se mučim namjestiti tekst iako je ekran 1.2" manji i PPI niži.
Razmišljao sam o Xperiji Z3 i Z3 Compact kojeg sam odbio radi plastike. Z3 nisam uzeo jer još nema Android L. Sviđa mi se gotovo stock Android na Moto X. Android L je fluidan i minimalno kašljuca... KitKat bi mi bio graničan za vraćanje na iOS.

Ako mi se svidi uzet ću 32GB, ovih 16GB je premalo - zasad gotovo nigdje nema 32GB.

Sa iOS-a mi fali AirPlay i Touch ID te syncanje fotki. Čak ne koristim previše appova i ne igram igrice, a našo sam kvalitetne appove za ovo kaj koristim. Od hardvera, 5S ima bolju kameru, bolji zvučnik (dublji tonovi, ovom fale niže frekvencije) i kvalitetniji ekran.

Fora je ovaj bambus i radi njega i Moto dimplea mi je čak i polu-ugodno držati mob - a rekao sam da nikad neću iznad 4-4.5 inča... Htio sam kvalitetan mob, a ovaj je i kvalitetan i drugačiji od svih ostalih.
IcyTexx je offline   Reply With Quote