Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 24.11.2014., 12:42   #298
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Tiger H je u researchu hehe...nego, volio bi da imamo realistic mod bez ikona...ili da setingsi budu server side tako da imamo brdo opcija i kombinacija...Možda i bez aviona..Da avioni budu solo i tenkovi solo...Ovako mi se čini da su avioni malo prenabrijani, puno su arkadniji od tenkova...rokam se sa ekipom u tenkovim 20 minuta i onda dođe jedan avion i s jednom bombom raznese cijelu moju ekipu...ko da je pala atomska...Nije loša ideja da se kombiniraju avioni i tenkovi ali onda bi trebalo te avione dovesti na razinu tenkova u smislu tuniranja hitting powera, FM i DM....ovako mi se čini da jedan avion može roknut kaj hoće i koliko hoće. Pretjerano. Znam da igra nije simulacija ali ako su tenkove doveli do maltene simulacije onda nema smisla da se natječu s avionima koji su arkada živa (i u realistic modu). Pa ako baš hoćete u RL jedna štuka G (tank buster) nije samo tako skidala npr T34 tenkove a kamoli bombarderi koji u igri lete 500 na sat. Avioni su na razini vica u odnosu na tenkove u igri. Šteta. Doduše čuo sam da simulation mod nema avione....To mi je i najbolji dio igre ali bi volio da imam i 3d person tamo. JEr tamo nema ni onih blesavih ikona di vidiš 2km neprijatelja samo prema glupoj ikoni.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.11.2014. u 14:25.
Tvrdi je offline   Reply With Quote