View Single Post
Staro 24.11.2014., 00:05   #1406
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Meni je najviše u sjećanju dan kad je stari s frendom išao na Hungaroring, a za mene klinca nije bilo mjesta. Dobio sam privjeske za ključeve s Alesijem i Hillom, fotke gdje su formule bile razvučene preko cijele dužine i fotke iz auta kako su se skrpali autom među kamione i provozali ciljnom ravninom s njima.
Meni je najbolje bilo kad sam išao na Hockenheim 3 godine zaredom to su bili ludi dani

Citiraj:
Schumacher mi nikad nije bio napet. Točnije, bio sam svima čudan jer nikad nisam navijao za njega... Od onda, do ove sezone, nisam propustio kvalifikacije ni utrku. Od ove godine...goodbye F1. Pogledao sam mooožda 2 utrke u komadu.
Ja kao što rekoh, inače sam se znao buditi u 3 ujutro da gledam treninge. Sad često ni utrke ne pogledam nego samo rezultate na kraju

Citiraj:
Usput, vi koji ste se okrenuli na DTM i WTCC, imate kakve HD stream izvore za podijeliti?
Ja gledam na ARDu, oni prenose sve utrke. Ako ti ne smeta švapski, onda možeš na njihovoj stranici pratiti online stream.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote