View Single Post
Staro 23.11.2014., 11:24   #14
SiK1
woot

SiK1's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor smuchac Pregled postova
Ako si backupirao cijelu particiju,restore te potpuno vraca tj. sve bude ko onog momenta kada si radio backup tj. image particije. Ako si backupirao samo podatke,zaqurac ti restore.
Napravio restore; WiFi radi. Neke programe sam morao reinstalirati (ipak je zadnji backup star ~8 mjeseci). Morat ću voditi više računa o tome.

Citiraj:
Autor driftwood Pregled postova
Da li ti uopće rade ostale fn tipke?
Servis (computer managment-services) WLAN AutoConfig ili onaj zero config uključen?
Rade neke kombinacije: za isključiti touchpad, za isključiti ili pojačati/smanjiti zvuk, PrtSc. Ostale ne: osvjetljenje ekrana, WiFi, ventilator, i za nekakve postavke. Ma za to bi mi trebao Easy Settings ali nova verzija koju mi SW Update instalira se ne pokreće, dok stara verzija nema opcije za konfiguriranje Fn tipki.

WLAN AutoConfig je bio uključen, za ovaj drugi ne znam. Zbilja ne znam što bi bio problem. Odnosno, neki k* se s driverima dogodio i nikako nisam uspio natjerati Windowse da znaju što raditi s adapterom. Većina uobičajenih rješenja za iste ili slične probleme koje sam googlao nisu bila primjenjiva.

Hvala svima koji su se javili.
SiK1 je offline   Reply With Quote