View Single Post
Staro 22.11.2014., 15:35   #3616
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor darkydark Pregled postova
Kod mene u zgradi su sami penzici pa je dobro, osim ak ne prejdem preko limita :-)
I kod mene je bila većina, no imao sam par budala šta otvaraju kutiju pa kad im isključe se sami spajaju nazad, tako da ne želim da mi netko prčka gore po kutiji na kojoj sam i ja spojen i nemogu znat da li radi tih pacjenata i ja imam problema. No dobro apsolviro sam da ja nisam radi tog imao problema, ali opet ovu optiku od amisa ti nitko nemože dirat mala kutija debela vrata i visoko je postavljeno, dok b.net kutijetina je ogromna i tanka plastika tako da netko je šerafcigerom pokidao stranice i digo bravu gore i otvorio si vrlo jednostavno.

Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova

mozda i jesu ali ne djele nove rutere....
Nedavno san potpisa na nove 2 godine samo da bi dobio 20mbita jer se prema starim korisnicima ponašaju ko ***** i baš san pita dal dobijem novi ruter........moš mislit......
Kolko god nisam na njihovoj strani to možeš vidit iz prijašnjih postova, meni su dali prvo cisco epc3925 on je bio docsis3 zatim tehnicolor ovaj zadnji šta dijele i koji je smeće od routera jako loš wifi stalno se uređaji gase i pale dok su spojeni wifijom, tako da ako ćeš ikako moć birat pitaj za epc3925 router radi stvarno super. Uglavnom moraju dat reci da želiš docsis3 router nazovi tehničku da ti se znaju dešavat padovi na brzini i ping da se poveća kad igraš nenormalno itd. nešto im izmislii da ti je loš ovaj router da kod prijatelja nekog ti je puno bolje da on ima cisco pa će ti dat svima dijele kolko sam čuo ove tehnicolore sad. Ovaj tomsač tvoj twg850 taj mi je jedino bio dobar šta se mogla našerafit custom antena na njega za ostalo je bio dosta loš padovi konstantni i ping divljo uvijek.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 22.11.2014. u 15:42.
Thermaltake je offline   Reply With Quote