lijepi pozdrav,
kupio sam Lenovo yoga 11 win rt. jel se moguce da je ovo stvarnost?
molim vas samo da mi netko potvrdi jesu li ovi problem normalni: spojen mi je malim jack prikljuckom audio izlaz iz laptopa na pojacalo, svakih 6-7 minuta grune nekakvo naglo praznjenje statike?
laptop doslovce krepava od muke na 3 otvorena taba u int exploreru, dakle usporen, steka, trokira, sepa, kilav, nikakav, uzaaaas uzas.
graficka reprodukcija slike svako malo ne uspjeva normalno prikazati ili tekst ili sliku ili flash sadrzaj ili nesto drugo, dakle ucitava stranicu al 5 redova jednog pasusa teksta nema, jednostavno nije prikazao. promjenim tab I ne prikaze taj drugi tab nego razvuce uzorak neke slike kao "tile" preko jednog djela ekrana, na drugi prikaze neki oblik ispunjen crnom bojom, na trecem djelu neki drugi uzorak neke slike I sve je ispresarano crtama I sve titra I cima se ko da je dobio epilepticni napad. I to u bilokojoj aplikaciji u bilo kojem trenutku, posve bez pravila.
ovaj laptop kao da ne zna niti jedan kod niti jedne aplikacije uzittati bez greske, sve I posvuda greske greske greske, sitne, male, velike, gigantske, pa gigantske da bacim sve u smece.
jel to normalno? pa jel ja sanjam? jer kad sam zadnji puta kupovao kompjutor (valjda prije 2008) najgore smece od kompjutera je radilo bolje od ovog govna.
ali mi zaista nije jasno kako je tako nesto moglo bit stavljeno u prodaju, znaci mora biti u necem problem koji je rjesiv I da ovo radi normalno, bez sramocenja. jel mi moze netko pomoci? il cu ga bacit u smece I izbit nekom zube I Lenovo ducanu.
hvala.