View Single Post
Staro 22.11.2014., 11:44   #2839
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
THL T6S - pogoni quad core MT6582, 1.3GHz, 1GB RAM, 8GB ROM, android 4.4.2 kit kat, 13 MP zadnja kamera a sve za 95$ sa svim uračunatim davanjima. Po meni je ovo najbolji telefon koji možete kupiti za ove novce jer je dobro zaokružen u svim segmentima.

Naručio sam ga sa pandawill.com, a izašao me 570 kn sa plaćenim PDV-om, jer pandawill je donedavno vraćao PDV uz plaćenih 5% osiguranja vrijednosti mobitela. I sad ga se može dobiti za slične novce na jednoj stranici -pm-

Uz mobitel se dobije punjač, slušalice, plastični shellcase i screen protector na samom mobitelu
Ekran je od 5 incha 854x480 JDI TFT, precizan je, prikaz je vrlo dobar i zaista nemam zamjerki. Light senzor radi dobro.

Mobitel je izrađen od crne plastike kao i obrub. Nema škripanja kod korištenja a telefon je vrlo tanak ali i čvrst te daje dojam visoke kvalitete.

Što se dizajna i samog izgleda tiče meni izgleda odlično, pogotovo zbog toga što je dosta tanak.

Mobitel ima podržane frekvencije u 3G modu na 850/2100MHz na prvom SIM utoru, prijem signala je odličan, bez gubljenja bilo tijekom razgovora ili korištenja interneta. WIFI signal je isto tako dobar. GPS radi dobro.

Sama reprodukcija zvuka je kvalitetna i prilikom gledanja videa ili igranja igrica kao i prilikom poziva, nemam zamjerki.

Kamera je od 2 mpx prednja i 5mpx stražnja (interpolirana na 13mp). Sama aplikacija kamere radi vrlo brzo i ima mnoštvo opcija a slike su za cijenu uređaja i za ono što nudi- vrhunske, kamera mi je najveće iznenađenje ovog mobitela.

Na mobitelu je android 4.4.2 kit-kat, sve je vrlo fluidno, aplikacije se otvaraju bez ikakvog zastajkivanja. Dolazi sa predinstaliranim playstore bez bloatware-a Igre koje sam probao rade dobro. Surfanje internetom je dobro, browser ne šteka.

Baterija od 1900 mAh izdrži 1 dan intenzivnog korištenja, uz stalno upaljen 3G / WIFI.

Subjektivan dojam: OZBILJAN SMARTPHONE ZA SIĆU ! Mislim možete vi kupiti i recimo neke razvikane kineze za duplo više, ali realno nećete puno više dobiti, osobito prosječni korisnici.

Prednosti:
-dizajn, tanak i lijep mobitel, nije generičkog dizajana kao f1 ili 850+
-android 4.4.2, vrlo fludan, instaliran playstore, bez bloatware-a
-po meni vrlo dobra kamera, čak vrhunska za ovu cijenu i rang
-bundle uz mobitel
-kapacitivne tipke ispod ekrana rade jako dobro.

Mane:
nema OTG
meni je recimo 5" premali ekran
3g samo na 2100MHz

Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 22.11.2014. u 18:23.
de.fang je offline