22.11.2014., 10:30
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Autor Thermaltake
Ma užas kad kažu riješit će pa te zavlače, a ti plaćaš cijenu kao da sve uredno radi. Mislim valjda je provajderu u cilju da ih korisnici što manje zovu i žale se, a ne ko ja svaki mjesec doslovno po 2-3 puta. Mene su kao dugogodišnjeg korisnika baš jako razočarali, ako si možda pročitao moj poduži tekst iznad moram sam jednostavno objasnit video materijale sam na žalost sve obrisao jer sam ih imao dosta i čim sam otišao od njih sam sve pobrisao i reko budem kod prijatelja usnimio opet da vidite kako im šteka slika, no prijatelj više nema isto b.net otišao je od njih na moj nagovor tako da sam jedino onda mogao ovako podužim tekstom objasnit situaciju. Uglavnom totalna neprofesionalnost jednog od kao ti ozbiljnijih provajdera u hrvatskoj sad sam stvarno odahnuo kad sam otišao od njih i također još njima par rekao da ne prelaze na b.net, a planirali su i vjerujem da sam im uštedio vrijeme, novac i živce.
|
trebaju nam "takvi" postovi, od svih providera, tj. kakvi su da svi znamo kako koji provider "dise". TNX na tome
|
|
|