Citiraj:
Autor mbuljuba
mislio sam umjesto krećenja , možda , zaljepiti neku bjelu tapetu
ma svakako mi je lakše okrečiti
na drugoj strani prostorije imam balkonska vrata pa mogu prije njih
objesiti na strop neko platno sa većom dijagonalom
ali to mogu kemijati i kasnije
|
Ako imaš škure ili zavjese onda je raspored nevažan. Bar s stajališta projektora. Kako što izgleda i kako bi gdje izgledali razvučeni kabeli ...to znaš samo ti.
Citiraj:
Autor mbuljuba
i ja sam ga bidao , i poslao sam mu upit , da li šalje u hrvatsku,
i normalno ne želi
neznam zašto većina privatnih sellera ne žele slati u hrvatsku
stvari bi mogli prodavati i po većoj cijeni
ovaj od kog sam ja kupio PJ ne prima paypal , zbog provizije,
a ja sam platio 100 kn provizije na banktransfer,vjerujem 3x više
nego paypal provizija, i transfer traje tri dana.
švabe i englezi su posebni za razliku od kineza koji će sve učiniti samo da prodaju + free shiping.
|
Šteta što nisi prije rekao da te to muči. Za takve koji ne šalju je tu kurirska služba i njihove usluge pokupljanja. Ovdje imaš
DPD cijenik. Uglavnom , kad seler ne treba nigdje iči ni nešto raditi nema zašto ni odbiti.
btw, ja volim PejPal a sve što traži direktno karticu ili bank transfer ne uzimam u obzir...samo sam jedan put platio s karticom jer je par K eura bilo u pitanju a od mene se tražilo da snosim PP proviziju. No nema šanse da bi tako nešto napravio za eBay kupovinu a bank transfer ili western U ne trebam ni komentirat.
Citiraj:
Autor mbuljuba
kako vi to označavate taj tekst ja to nemogu skužiti
|
Na desnoj strani ispod posta bi trebao imati tiku quote. Pritisneš istu i teks na koji se želiš nadovezati bi trebao biti u zagradama tipa:
(QUOTE=imagine) Kučno kino bez projektora je soba s televizijom tj. kučna televizija (/quote)