View Single Post
Staro 01.09.2005., 18:40   #18
pbunic
Premium

pbunic's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DVD reprodukcija na linijskim DVDplayerima

Citiraj:
Postoji toliko profesionalnih plug-inova za animaciju da ih je tesko sve pobrojati. 2D cartoon su posebni a ima i 3D plugin-a, no nisam vec neko vrijeme radio aktivno pa....
jel mozes reci da final cut pro moze zamjeniti Mayu sto se tice 3D anim?

Citiraj:
Nema direktne veze ali ako se stavlja verzija na verziju bez reinstalacije Pinnacle se nekad zna kod starijih verzija "zacementirati" na 'user' te nemoze nista drugo izabrati. Zanimalo me jer pokusavam dalekoseznije napiknuti problem.
da primjetio sam i meni je jako drago sto mi zelis pomoc i ne samo sto zelis vec i pomazes
mene zanimaju razlicite (najjednostavnije i najbolje) mogucnosti obrade videa, 3D i 2D animacije i spajanja tih triju pristupa¸u jedno.

Citiraj:
Dobro, nadam da barem koristis DVD-RAM medije i da ces se javiti sa svojom RAM storijom u Zond kafic
sto se tice medija malo znam, ali ovo s DVD-RAMom me je odusevilo, ali danas se gleda iskljucivo isplativost ulozeno za dobiveno (boli me glava od prosjecnosti), u svakom slucaju bi mogao probati, samo nisam siguran da li moja przilica na lapu to podrzava (MATSHIDA DVD-RAM UJ-820S), ako se dobro sjecam da si u jednom tekstu iza matshide napisao u zagradi panasonic, a iz samog naziva przilice (DVD-RAM) pretpostavljam da podrzava jer na stolnom kompu iza pioneer pise DVD-RW.
znaci da DVD-RAM mogu otvorit na bilo cemu? (linijskim playerima,kompu)

Citiraj:
Hm, 2 tjedna? Taman toliko ce nam trebati da onda dobijemo odgovor, jer mi se cini da je ovo naj opipljiviji sumnjivac.
gle meni nije do nikakvog nadmudrivanja da ja sad tebi pametujem ili te zavlacim...ionako vidim da jako puno znas!
2 tj. sam naveo jer neznam kada cu se vidjeti s tim ljudima i nemam vremena trcati od jednog do drugog (nazalost, jer ja bi odmah pokupio ako treba 15-aestak playera pa probao), a kod mene ionako sve bez problema radi.
u svakom slucaju znati ces rezultate jer i mene to zanima, pa cu se potruditi da provjerim kako funkcionira!
pbunic je offline   Reply With Quote