Citiraj:
Autor alen.s
a problema je uvik bilo i vjerujem da ce ih bit idalje kad se djele resursi...jbg
|
Točno tako, plus šta nakrcaju na nod više korisnika nego on može podnjet i šta se desi krc krc... pa rasterečuj čvorište pa stalno prčkaju po onim svojim kutijicama pa uštimavaju mi signale ma daj ajde bježi, sad mi više nemoraju tehničari ni dolazit doma sve od tamo riješavaju pošto optika funkcionira skroz drukčije od b.netove hibridne mreže.
Citiraj:
Autor Juice
A jbg, imao si peh.
Ja osobno nemam njihovu telku jer mi ne treba, no frend koji je par zgrada dalje ima telku i isto nikakvih problema. Imao je neki problem, prijavio ga je, dosli tehnicari i zamijenili slmu skroz router i sve. Problem otklonjen, slika jos bolja bila i nema trzanja ni na jednom programu.
To je sve kako koga dopadne. Neki imaju problema, neki ne. Tako je kod svakog operatera.
|
Ma nisam samo ja u pitanju znam cca 40ak ljudi svi imaju problema sa b.netom neki su prijavili već nekima se ih neda uopće zvat na šta ih ja nagovaram da ih nazovu pa neš im plaćat ono jeka u slušalici router ti se gasi svako malo, al neće ljudi jednostavno im se to neda. Mada znam i par koji su čisto zadovoljni, a opet ti ljudi baš i nisu nešto previše informatički obrazovani znači ono bitno da fejzbuk radi i to je to, oni na televiziji da im šteka zvuk i slika bi rekli nešto tipa "ma to samo nekad" il tako nešto.
P.S
Sjećam se da smo ti i ja bili u kontaktu dok su imali problema sa push notification i to isto su riktali bome jedno par mjeseci im je trebalo, a kad bi resetirao router opet bi se problem pojavio.