View Single Post
Staro 21.11.2014., 12:46   #753
tskarda
Premium
Moj komp

tskarda's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Evo da i ja pohvalim Uzija malo.

50ak narudžbi preko e-maila i točno 62 preko web shopa.

0 reklamacija
100% zadovoljan kupac

ušteda prema našim dobavljačima ogromna, posebno zato što se ne moram cjenkati i slično, tu su već cijene niske i još kad se uračuna forumski popust i skine dostava jer osobno preuzmem robu, ispadne mi besmisleno naručivati od naših dealera.
Treba vršiti pritisak na Uzija da uvrsti i jeftinija kucista i napajanja, te HR tipkovnice, barem Logi K120 (možda i miš sa HR layoutom npr. B110)

Dok sam još naručivao neke egzotične stvari od velikih firmi iz hrvatske, često bi dobio odbijenicu da oni to ne mogu nabaviti. U Uziju mogu nabaviti sve, od usb3>usb2 bracketa do egzotike koje niti nema igdje drugdje u HR (rog, gysnc, xps, ibm hardver, cisco...), a jednom sam čak i sokovnik naručio

U zadnje vrijeme slabo naručujem jer sam promjenio posao, no i dalje je Uzi broj 1.

Ja bi jedino uveo neke pogodnosti, npr. kada osobno dolaziš po robu da dobiješ jumbo pizzu ili tako nešto, mislim, to je samo prijedlog. (i retroaktivno za vjerne kupce)

Uzevši u obzir da jedna osoba sve to radi, dobava, prodaja, servis, pakiranje, odgovaranje na telefon ili mail, nemam zamjerki uopće, same pohvale!
tskarda je offline   Reply With Quote