View Single Post
Staro 21.11.2014., 00:56   #583
RaneZ
Vršni visioc
Moj komp

RaneZ's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Od danas vlasnik gb G1 970. Bio kod ekipe iz future (ne znam dal sam smio ovo), testirali 4 komada...sa mojom masinom. SVE zuje

Izabrao najmanje zlo

Nije da sam audiofil totalni, ali sa kucistem slozenim sa fanovima na 400 rpm-a, cujes tu i tam. Tek toliko. Jos jednom fala ekipi kojoj se zapravo DALO sve to proc jer nisu imali do sada frika koji testira na coil whine

Uglavnom, strix je bio ko danijel popovic naspram gigabyte (3 komada) recimo.... masimo
Nabasao na najtisu GB sa najmanje coil whinea. Jedino je cujes na izlasku iz heavena-a.

Sve u svemu, ok. 1500/4000 bez voltaze. 11k firestrike. I svejedno, nisam zadovoljan napredkom. 1920*1080 jos uvijek ne moze gurat preko 60fps vecinu na high ili sto vec.. vidim da nikad necu doc na svojih 144hz/fps/uber high. Mozda jednom...kad nabavim kuciste za SLI A najbolja stvar je nvidia exp. koji ti "optimizira" za FC4 sve na ultra. I onda kad hodas do misije, odes zapalit cik na balkon u 14 fpsa Nije moje vrijeme. Mislio sam da ce 120+fps gaming bez SLI/CF doci prije 2020 ;/

(pisem malo nacvrcan na 144hz monitoru koji kad probas, nejde nazad. Zato se smijem svim testovima na 4k kad vidim bencheve TKO TO IGRA I ZAŠTO U 29 fpsa)

Zadnje izmijenjeno od: RaneZ. 21.11.2014. u 01:12.
RaneZ je offline   Reply With Quote