Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 20.11.2014., 11:45   #389
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor gibo Pregled postova
U vezi premotavanja, slažem se. Meni koji parim preko 3 godine i vjerujem tebi pošto vidim da nisi novi u cijeloj ovoj priči nije problem premotati.
Samo to je ipak malo opsežnija materija i tko nema volje proučiti ohmov zakon, vrste žica, debljinu istih, wicking materijale(vata, fiber, mesh) neće baš daleko doći sa samostalnim premotavanjam
Ali koga zanima, ima forume o e-cig i tamo može naći sve. Neću dalje piliti, jer ovo je ipak tema za početnike, a ova moja trkeljanja su ipak za malo iskusnije.

Edit:
@Thoroughbred B
Kao i iz svakog shopa iz kine. Obično 20-25 dana.
Pa za pocetak vjerujem da je dovoljno samo premotati zicu i to je to. Tako sam i ja krenuo, nisam imao pojma o ohmima, nisam cak razmisljao ni o debljini zice. Samo sam skuzio da mi vata odgovara vise od svega ostaloga.

No s vremenom bih malo proguglao kad bih proucavao drugacije setupe i sve ostalo je samo od sebe doslo. Mozes citati/proucavati koliko te volja, no uvijek ces biti njub dok ne kupis i krenes se igrati. Zato i preporuka na jedan takav ati, jer klonovi nisu skupi, a sigurno su bolje/isplativije rjesenje od 'gotovih' atija.

Istina, kompliciranije, no opet - bolje
Mileni je offline   Reply With Quote